Adatvédelmi elveink

Adatvédelmi elveink

A BioVitaWeb Online áruház üzemeltetoje, a BioVitaWeb (Kenyattastraat 5 2622 GK Delft NL) a BioVitaWeb Online az egyének védelme érdekében a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbiak szerint kezeli:

• A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb buncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.

• Felhasználói számára a Szolgáltató lehetoséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat törölhessék.

• Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

• A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.

• Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít azon Felhasználóval szemben, aki a nem kötelezoadatszolgáltatást megtagadja.

• A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

• A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld levelet, kivéve a BioVitaWeb Online áruház szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató anyagokat tartalmazó e-maileket, melyek fogadásába a tagok regisztrációjukkal beleegyeznek.

• A Szolgáltató minden tole elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos orzésére, de nem vállal felelosséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért muszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy buncselekmény esetén.

• A Szolgáltató megtesz minden tole elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelosséget az esetlegesen fellépohibákért, mely az oldalak nem megfelelomuködését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.