RÓLUNK

Kik vagyunk és mit csinálunk?
Biovitaweb 5 éve jött létre, mint egy fiatal dinamikus nemzetközileg érdekelt vállalat. Gyártásra és forgalmazásra szakosodott, melyet  a magas minöségü  gyógynövény és táplálék-étrend  kiegészítökre fejlesztettük ki.  A mi nutrapharm  készítményeink célja a táplálkozás kiegyensúlyozott kiegészítése  a tudatos életmódhoz mindenki számára, akinek a célja a vitalitás, az energia, az egészséges test és az ép lélek fontossága.

MINÖSÉGÜNK
A természetes kivonatok alapanyagainak használata  és ennek összetevöi az elöírások követelményeinek megfelelöen képezik a termékek optimális minöségét.

Miért?
Miután elolvastunk jó néhány tanulmányt  az élelmiszerekröl, gyógyszerekröl, kiegészítökröl , úgy döntöttünk magunk is  kutatjuk, hogy milyen táplálék-étrend kiegészítök és gyógynövény-kivonatok segíthetnek az idöskorban is a fitt, sportos és egészséges élet megtartásához. Megtaláltuk  és ezekböl kiválasztottuk, melyeket egyszerü módon az interneten keresztül kínáljuk fogyasztóinknak  mindenki számára a lehetö legalacsonyabb áron.

Táplálék-kiegészítök segíthetnek a hiányokat pótolni
Ezenkívül környezetszennyezés, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a testmozgás hiánya, a stressz és a rendszertelen életmód. Hiányokat okozhat például a környezetszennyezés, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a testmozgás hiánya, a stressz és a rendszertelen életmód.