VÁSÁRLÁS MENETE

REGISZTRÁCIÓ
Ahhoz, hogy Ön érvényes megrendelést tudjon leadni, regisztrálnia kell magát web áruházunkban. Ezt csak az elso alkalommal kell elvégeznie. A regisztrációhoz kattintson a Regisztráció gombra és adja meg a szükséges adatokat.

Ezután web áruházunk automatikusan kiküld Önnek egy visszaigazoló e-mailt. Az  e-mailben található linkre kattintva aktiválhatja regisztrációját. A visszaigazoló e-mailben kapja meg felhasználó nevét és jelszavát is. Jelszavát a felhasználó fiókban lehetosége van megváltoztatni. Ha elfelejtette jelszavát, kérjük, kattintson az Elfelejtett jelszó gombra.

Amennyiben nem érkezik meg a postafiókjába a regisztrációval/új jelszóval kapcsolatos automatikus üzenet, kérjük, mindenképpen jelezze e-mailben, hogy mielobb orvosolni tudjuk a problémát!

A regisztrációval a felhasználó hozzájárulhat, hogy különleges akcióinkról e-mailben tájékoztassuk. A hírlevélrol bármikor leiratkozhat.

BELÉPÉS
A késobbiekben a belépéshez már csak a felhasználónevét és jelszavát kell beírnia a megfelelo rovatokba. Ezután a belépés gombra kattintva belép a web áruházba, és a rendszer fogadja megrendeléseit.

A VÁSÁRLÁS MENETE
A BioVitaWeb weboldalán több menüpontból is kezdeményezhet vásárlást, a Web áruház menüben, az Akciók menüben, vagy a Termékeink menüben az egyes termékek leírásánál. Minden esetben a kiválasztott termék melletti Kosárba tesz gombra kattintva kezdheti meg a vásárlást. A Kosár menüben láthatja, az eddig kiválasztott termékek árát. A feltuntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és forintban értendoek!
Ha szeretne kivenni egy terméket a kosárból, a termék melletti Frissítés négyzetet jelölje meg, majd nyomjon a Kosár frissítése gombra.
Ha kiválasztotta a termékeket, nyomjon a Pénztár gombra. A Pénztár menüben adja meg a szállítási/számlázási információkat, adja meg a kívánt fizetési módot, majd nyomja meg a Rendelés véglegesítése gombot.
A rendelés áttekintése menüben a Rendelés elfogadásával véglegesítheti rendelését. Megrendelésérol a BioWitaWeb az Ön által megadott email címre visszaigazolást küld 48 órán belül. Amennyiben a vásárlást követoen nem érkezik meg a megadott email címre a vásárlást visszaigazoló email, kérjük, mindenképpen jelezze felénk, hogy orvosolni tudjuk az esetleges technikai problémát!

A rendelés áttekintésekor feltüntetett végösszeg és a visszaigazoló e-mailben feltüntetett "rendelés teljes összege" minden költséget tartalmaz.

ADATMÓDOSÍTÁS, SZÁMLÁZÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI CÍMEK
Amennyiben szükség van arra, hogy módosítsa regisztrált adatait, ezt megteheti (bejelentkezés után) a cím cseréje majd a Személyes adatok gombra kattintva.

KILÉPÉS
Vásárlás befejeztével kérjük, kattintson a Kilépés gombra és lépjen ki a web áruházból.