GARANCIA és REKLAMÁCIÓ

TERMÉKGARANCIA 
A BioVitaWeb termékei minoségére 100%-os garanciát vállal! Amennyiben étrend-kiegészítonkkel kapcsolatban valamilyen minoségi kifogása akad, a termék visszaküldésével a BioVitaWeb a teljes vételárat visszatéríti, vagy újból küldi az árút.

GARANCIA
Mindazonáltal, hogy termékeink minoségérol 100%-osan meg vagyunk gyozodve, vállaljuk, hogy amennyiben Ön bármilyen okból nincs megelégedve a termékünkkel, az összes még fel nem bontott és sértetlen csomagolású terméket az eredeti ár 100%-án visszavásároljuk Vevoinktol, az átvételtol számított 7 naptári napon belül.

REKLAMÁCIÓ ÉS PANASZOK ÜGYINTÉZÉSE
Esetleges panaszaikkal, reklamációjukkal  speciális kérdés vagy felvilágosítás kérés esetén jelezze ezt e-mailben.  Kérjük, hogy panaszát részletesen írja le e-mailben, nevével, megrendelési számával együtt.

Várhatóan legkésobb 1-3 munkanapon belül válaszolunk levelére. Visszárut csak elozetes megbeszélés után tudunk átvenni.
A 7 naptári napon belül visszaküldött sértetlen, bontatlan termékek vételárát visszautaljuk a Vevonek, ehhez kérjük majd a bankszámlaszámát.

PANASZKEZELÉS
A BioVitaWeb törekszik vásárlói igényeinek maradéktalan kiszolgálására. Amennyiben mégis panasz merülne fel, kérjük, jelezze ezt e-mailben.