Fizetés

Fizetési módok a web áruházban
A megrendelt termékeket a vásárlónak lehetosége van átutalással és PayPal-lal kifizetni. Ezt a rendelés során a Pénztár menüben a Fizetési mód alatti lehetoségek kiválasztásával lehet beállítani.
A honlapunkon feltüntetett árak bruttóban és forintban értendoek! Csomagolási költséget nem számítunk fel.

Fizetés banki átutalással
Amennyiben ezt a fizetési módot választja, kérjük, hogy a közlemény rovatban mindenképpen tüntesse fel és rendelési számát, hogy probléma esetén fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Bankszámlaszám: CIB Bank: IBAN: HU26-1070-0323-6758-4778-5110-0005   

Fizetés PayPal-lal
Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a rendelése során a fizetési módnál válassza a PayPal lehetoséget. A rendelés véglegesítése után automatikusan a PayPal oldalára kerül, ahol a PayPal számlájára történo belépés után intézheti a fizetést.

Eloleg és Paypal

Eloleg
Eloleg, azaz a klasszikus banki átutalással, ez talán a legismertebb fizetési mód.
Ha ezt a fizetési módot választotta, akkor a  megrendelés után kap egy e-mailt, amelyben a banki adatokat és a további információkat talál.
Amint az átutalt összeg  a bankszámlánkra megérkezik (általában 1-3 munkanapon belül, azonnal  elkészítjük az árut a szállításhoz.

Paypal
Mostantól a PayPal számlájával is fizetheti az online vásárlásait nálunk.
Ha ezt a fizetési módot válsztja, akkor " Paypal "-ra való kattintás után a rendszer áttereli Önt a PayPal honlapjára. Ott látni fog egy áttekintést a megrendelt tételekrol.  Jelentkezzen be a PayPal felhasználói adataival és válassza ki, a PayPal fizetési módot. Utána vissza lesz irányítva az online boltunkba. Pár pillanat alatt megkapjuk a fizetés megerosítését.

Elonyei:
Gyors: az árut 24 órán belül, feladjuk, mivel azonnal megkapjuk a PayPal által kifizetett összeget.

Biztonságos: Adatait titkosítva SSL tanúsítvány által kezeljük. Ezen kívül még van a PayPal vásárlói védelem, azaz a teljes garancia arra, hogy a kifizetett árut meg is kapja, másképpen a vételárat visszatérítik.

Nemzetközi
Mindegy, melyik országban fut a PayPal számlája – külföldi ügyfélként is kényelmesen vásárolhat nálunk a PayPal segítségével felár nélkül.

Következtetés:
Biztonságos, gyors és kényelmes: Jobban nem megy.