Szállitás röviden

Szállítás: Posta

A postaköltséget a BioVitaWeb átvállalja.

MEGRENDELT TERMÉKEK VÁRHATÓ POSTÁZÁSI IDEJE
A raktáron lévö termékeket 1-2 munkanapon belül Hollandiából postázzuk, a szállítási idö kb.5-8 munkanap (futárszolgálattal nem szállítunk).
Az átmenetileg kifogyott termékekre kb. 1-4 hetet várni kell, erröl e-mail ben értesítjük Vevinket.
Az átmenetileg kifogyott és csak késbb szállítható termékekre adott megrendelés "Elrendelés"- státuszban van addig, míg nem tudjuk postázni Vevönknek.

TIPP
Ha Ön pontosan adja meg nevét, szállítási címét (emelet/ajtó) és nevét kiírta az ajtaján, kapuján, kapucsengöjén, postaládáján, akkor a postás gyorsan tudja kézbesíteni csomagját!

SZÁLLÍTÁS
Megrendelése elküldése után Ön rendszerünktől egy automatikusan küldött megrendelés másolatot kap. Ez azt jelenti, hogy megrendelése bekerült a rendszerünkbe. Rövidesen (max.48 órán belül) e-mailben VISSZAIGAZOLÁST fog kapni. 

A megrendelés az összeg beérkezésekor kerül teljesítésre (postázásra). Utánvétellel a Holland posta nem szállít Magyarországra.

A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket  legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. Ha esetleg nem kapna visszaigazolást 1-2 munkanapon belül, kérjük jelezze ezt e-mailben. Sikeresen elküldött megrendeléseit Ön ellenőrizheti "Személyes beállítások" fiókjában.

Amennyiben az áru a megrendelés leadásakor nincs raktáron, irjon e-mailbe nekünk, és egyeztetjük a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját. A megrendeléseket kizárólag postai úton teljesítjük, nem bízunk meg futárszolgálatot.

CSOMAGOLÁS
A web áruházunkban megrendelt termékeket keménykarton levélcsomagolásban, mely postaládába befér vagy nagyobb súly esetén   csomagként juttatjuk el Önhöz. A küldemény tartalmát nem tüntetjük fel. 

KÉZBESÍTÉSI CÍM MEGADÁSA 
PONTOS POSTAI CÍMZÉST ADJON MEG (irányítószám, város, utca, házszám, lépcsoház, emelet, ajtó).
Kérjük, tüntesse fel nevét a postaládáján, ajtaján és a kapucsengojén! Amennyiben hiányos a cím vagy a postás nem találja meg a Címzettet, a postás nem tudja kézbesíteni a csomagot, azt visszaküldi a Feladónak. Ön az Címjegyzékében több címet is tárolhat, de megrendeléskor ki kell választania a KÉZBESÍTÉSI CÍMET.
Természetesen lehetoség van eltéro kézbesítési- és számlázási cím megadására is. Ha Ön más címre rendelte a csomagját (pl. szülei lakcímére), mint amilyen számlázási címet szeretne a számláján. Ebben az esetben a számlát a SZÁMLÁZÁSI CÍMRE állítjuk ki, a csomagot pedig a KÉZBESÍTÉSI CÍMRE postázzuk.
Minden nálunk leadott megrendelését eltároljuk Személyes Fiókjában, itt a Számláit késobb bármikor megnézheti, kinyomtathatja saját részére.

TIPP
Ha a kézbesítési- és számlázási név- és cím azonos, akkor egyszerobb 1 címet használnia. Ez a cím fog automatikusan beíródni megrendelésébe.

SZÁLLÍTÁS MUNKAHELYI CÍMRE
Ne kérje csomagját a munkahelyi címére! A munkahelyi címre küldött küldeményeket a Magyar Posta csak Céges meghatalmazás ellenében adhatja át a Címzettnek. Ha lakcímére nem kérheti csomagját, akkor válassza a "Postán maradó" küldemény lehetoséget!

SZÁLLÍTÁS POSTAHIVATALI CÍMRE 
Ha Ön nem szeretné a lakására kérni megrendelését, akkor a megrendelésének MEGJEGYZÉSEK ablakába írja be: POSTÁN MARADÓ küldeményt kérek! Kérjük, írja be a kiválasztott postahivatal címét is kérés mellé  a csomagra ez a felirat kerül: POSTÁN MARADÓ (így a címzett a postahivatalban veheti át a küldeményét). A kézbesítési cím ekkor a kijelölt postahivatal neve, címe, irányítószáma lesz. Alatta felírjuk a Vevo nevét (személyigazolvánnyal veheti át a küldeményét kb.10 napon át). Lakcímére a postás NEM DOB BE ÉRTESÍTÉST, mivel nem is tudják a postán a Címzett lakcímét!
POSTÁN MARADÓ küldeményt kizárólag a Címzettnek adja át a postás!
A bankszámlára elore kifizetett küldeményért Önnek már semmit nem kell fizetnie átvételkor!

FIGYELEM! Elobb érdeklodje meg a saját postahivatalánál, hogy ott lehet-e POSTÁN MARADÓ küldeményt átvenni? 

TIPP 
Ha Ön albérletben, kollégiumban lakik és jelenlegi lakcíme nem szerepel a szem.igazolványában ill. lakcímkártyáján, átmeneti címén még nem ismeri a postás, ill. nem tudja kiírni a nevét a postaládára / kapucsengore / ajtajára, akkor Önnek a POSTÁN MARADÓ küldemény a legmegfelelobb megrendelési mód!

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS
A Vevo megrendelését töröltetheti, ezt kérdezés nélkül azonnal megtesszük, ha még nincs postázva a csomagja. Kipostázott megrendelést már nem tudunk törölni, azt a Vevo köteles átvenni! Kérjük, alaposan gondolja végig és csak akkor rendeljen web áruházunkból, ha komolyan vásárolni szeretne! 
A Vevo megrendelése elküldésével szerzodést köt velünk, amiben kötelezi magát a megrendelt termék(ek) átvételére. Az Eladót is ez a szerzodés kötelezi a megrendelés teljesítésére.

A Vevo köteles a webáruházban megrendelt és az Eladó által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni.
A Vevo az áru átvételét követo 7 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami eredeti, bontatlan, sérülés mentes csomagolásban érkezik vissza a BioVitaWeb-hez. Elállásra vonatkozó igényét a vevo köteles e-mailben, a info@biovitaweb.hu e-mail címen jelezni.

Vásárlástól való elállás esetén a BioVitaWeb köteles a vevo által kifizetett összeget (a termék árát) haladéktalanul, de legkésobb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követo 14 napon belül visszatéríteni. A termékek visszajuttatásának költségét, a vevonek kell viselnie. A vevo köteles a felmondás bejelentésétol számított 7 napon belül visszajuttatni a terméket.

SZÁLLITÁS  KÜLFÖLDÖN
Ha a vevő a Supplement Boost / BioVitaWeb értékesítési országtól eltérő országban szállít termékeket, akkor a vevő jogosult importőrnek minősül, ezért a vevőnek meg kell felelnie annak a országnak az alkalmazandó törvényeivel és rendelkezéseivel, ahol a vevő megkapja a terméket áruk.
A Supplement Boost / BioVitaWeb nem vállal felelősséget annak biztosításáért, hogy a Hollandián kívül használt termékek megfeleljenek a termék használatának helye szerinti ország törvényei vagy rendeletei által előírt követelményeknek, szabványoknak és / vagy előírásoknak.